Cookie Policy

POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI SERWISU REKLAMACJE.KGKTRADE.PL

Użycie ciasteczek “cookies”
Nasz serwis może wykorzystywać ciasteczka “cookies”, w celu identyfikacji Twojej przeglądarki w trakcie przeglądania jego zawartości. Służyć to może np. do koordynacji i dopasowania treści, które będą dla Ciebie wyświetlane. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Jakie informacje i dane zbieramy o Tobie w czasie wizyty na stronie?
Odwiedzając nasz serwis, automatycznie zbierane są informacje o Twoim adresie IP, typie przeglądarki internetowej, rozdzielczości ekranu, nazwie domeny, systemie operacyjnym itp.

Jak wygląda nasza wzajemna komunikacja?
Z chwilą rejestracji konta, lub zalogowania się do systemu reklamacyjnego jako gość, automatycznie będziemy przesyłali na podany adres e-mail powiadomienia dotyczące Twojego konta jak i utworzonych przez Ciebie zgłoszeń.

Twoje dane wykorzystamy wyłącznie do wymiany korespondencji lub rozwiązania ewentualnie zgłaszanych problemów.

Jak wykorzystujemy Twoje dane?
Wszelkie zgromadzone dane będą wykorzystane wyłącznie do prawidłowego przebiegu procesu logowania, realizacji Twoich zgłoszeń i zapytań wygenerowanych przez Ciebie w systemie reklamacyjnym.

Dane zbierane automatycznie używane są do analizy ruchu na stronach naszego serwisu. Pozwalają nam określać jak optymalnie dostosować witrynę  do użytkowników lub z jakich lokalizacji nas odwiedzają.

Generalny Inspektorat Ochrony Danych Osobowych lub inna prawna jednostka upoważniona do kontroli baz danych, może zażądać udostępnienia Twoich danych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych a my w takim przypadku mamy obowiązek je udostępnić. Możemy je również udostępnić stosownym organom wymiaru sprawiedliwości – jeżeli dojdzie do naruszenia prawa.

Żadnych danych zgromadzonych od naszych użytkowników, nie udostępnimy osobom trzecim lub podmiotom gospodarczym. Wyjątek mogą stanowić np. firmy kurierskie lub poczta – gdzie automatyzacja przekazania takich danych pozwoli na szybką realizację Twojego zgłoszenia.

Jak możesz edytować swoje dane osobowe?
Używając swojego loginu i hasła – możesz zalogować się na swoje konto użytkownika. W dziale konta: “Edycja profilu”, możesz zmienić lub usunąć swoje dane osobowe, jak również anulować wszelkie opcje powiadamiania i korespondencji elektronicznej. Wszelkie dane, które pozyskiwane są automatycznie w czasie korzystania z serwisu nie podlegają edycji lub usunięciu.

W przypadku zalogowania jako gość, Twoje dane będą przypisane do podanego przez Ciebie adresu e-mail, dzięki któremu będziesz mógł śledzić stan swoich zgłoszeń.

Czy moje dane osobowe są bezpieczne?
Nasze serwery oraz wszelkie bazy danych powiązane z serwisem są zabezpieczone przed dostępem osób trzecich zgodnie z wytycznymi GIODO.

Zmiany w polityce prywatności
Z chwilą pojawienia się nowych rozwiązań technologicznych lub zmian w prawie – zastrzegamy sobie możliwość zmiany niniejszej polityki prywatności.

Informacje kontaktowe
Jeżeli masz do nas pytania w kwestii ochrony danych osobowych lub naszej polityki prywatności – prosimy o przesłanie wiadomości bezpośrednio na adres: info@kgktrade.pl